wholesale jerseys louboutin outlet cheap nfl jerseys cheap nhl jerseys cheap louboutin christian louboutin cheap christian louboutin outlet louboutin outlet cheap wholesale jerseys cheap christian louboutin cheap jerseys from china cheap louboutin cheap jerseys cheap christian louboutin cheap ghd louboutin pas cher fake oakleys
cheap nike nfl jerseys cheap jordans china cheap nhl jerseys louboutin outlet holidae-house
Kreditni proizvodi

KREDITNI PROIZVODI

Na pravom ste mjestu, Mikrokreditna Fondacija PRIZMA je tu za Vaš uspjeh. Odaberite jedan od Vama najbližih ureda, dođite ili kontaktirajte nas putem telefona i mi ćemo doći Vama. Naše ljubazno osoblje će Vam dati sve potrebne informacije vezano za kreditiranje, a naše jednostavne procedure će Vam pomoći da brzo i lako ostvarite svoje poslovne ideje ili potrebe za kreditiranjem.

PRIZMA u svojoj ponudi daje poslovne kredite za pokretanje i unapređenje malog biznisa, trgovinu, usluge, poljoprivredu, stočarstvo, rekonstrukciju i popravku stambenog i poslovnog prostora, zatim kredite za osnovne potrebe (ogrjev, zimnica, školski pribor itd).

PRIZMA u skladu sa zahtjevima tržišta i organizacijskim mogućnostima kontinuirano prilagođava svoje proizvode potrebama tržišta i potrebama svojih postojećih klijenata, te trenutno nudi kredite u maksimalnom iznosu do 10.000 KM sa rokom otplate do 5 godina uz mogućnost grace perioda, do 9 mjeseci, a sve u skladu sa zakonom definisanim uslovima i Vašim potrebama. Kao organizacija koja je trajno opredjeljena predominantno ka malim preduzetnicima sa ponosom ističemo činjenicu da ne postoji minimalni iznos kredita za koji možete aplicirati, te imajući u vidu navedeno, kao i naša kontinuirana nastojanja da poboljšavamo i prilagođava uslove kreditiranja Vašim potrebama na ovom mjestu navodimo samo okvirne uslove kreditiranja, a za detalje još jednom Vas pozivamo da nas slobodno i bez zadrške kontaktirate, kako bi zajednički došli i do mikrokredita za Vaš uspjeh!