KREDITNI PROIZVODI

Na pravom ste mjestu, Mikrokreditna Fondacija PRIZMA je tu za Vaš uspjeh. Odaberite jedan od Vama najbližih ureda, dođite ili kontaktirajte nas putem telefona i mi ćemo doći Vama. Naše ljubazno osoblje će Vam dati sve potrebne informacije vezano za kreditiranje, a naše jednostavne procedure će Vam pomoći da brzo i lako ostvarite svoje poslovne ideje ili potrebe za kreditiranjem.

PRIZMA u svojoj ponudi daje poslovne kredite za pokretanje i unapređenje malog biznisa, trgovinu, usluge, poljoprivredu, stočarstvo, rekonstrukciju i popravku stambenog i poslovnog prostora, zatim kredite za osnovne potrebe (ogrjev, zimnica, školski pribor itd).

PRIZMA u skladu sa zahtjevima tržišta i organizacijskim mogućnostima kontinuirano prilagođava svoje proizvode potrebama tržišta i potrebama svojih postojećih klijenata, te trenutno nudi kredite u maksimalnom iznosu do 10.000 KM sa rokom otplate do 5 godina uz mogućnost grace perioda, do 9 mjeseci, a sve u skladu sa zakonom definisanim uslovima i Vašim potrebama. Kao organizacija koja je trajno opredjeljena predominantno ka malim preduzetnicima sa ponosom ističemo činjenicu da ne postoji minimalni iznos kredita za koji možete aplicirati, te imajući u vidu navedeno, kao i naša kontinuirana nastojanja da poboljšavamo i prilagođava uslove kreditiranja Vašim potrebama na ovom mjestu navodimo samo okvirne uslove kreditiranja, a za detalje još jednom Vas pozivamo da nas slobodno i bez zadrške kontaktirate, kako bi zajednički došli i do mikrokredita za Vaš uspjeh!